Contactclown Jelke

Contactclown Jelke

Hoi, ik ben Marielle

Anderen mensen een fijn moment bezorgen, motiveren en vooral mijn positieve energie doorgeven. Daar zit mijn kracht. Ik heb mijn hele werkleven met mensen gewerkt en doe daarom ook niets liever dan dat. Sinds 2002  ben ik werkzaam in de zorg als verzorgende-IG. Vanaf 2011 als activiteitenbegeleidster in de ouderenzorg.

Mijn werk vind ik dankbaar en bijzonder, omdat ieder mens een rugzak vol heeft met zijn eigen levensverhalen. Als ik mijn medemens kan laten stralen voel ik mij energiek en enthousiast. Het vertrouwen dat ik mag ontvangen van mijn medemens in elke situatie maakt mij een rijk persoon.

Mijn inlevingsvermogen, toegankelijkheid en geduld zorgen ervoor dat ik in mijn werk altijd mensen aan mij weet te binden en vaak het vertrouwen krijg van de ander. Een opleiding tot contactclown in de zorg was een langgekoesterde wens. Vandaar dat ik in 2021 deze wens voor mijzelf in vervulling heb laten gaan. En ik nu ook als clown JelKe werkzaam ben.